top of page

Våra tjänster

IMG_424811.JPG

Trädfällning

Välkommen till Jonsons Trädservice där
vi erbjuder specialiserade tjänster för att avlägsna träd på ett säkert och professionellt sätt. Oavsett om trädet kan fällas från marken eller kräver avancerad klättring och sektionsfällning har vårt erfarna team de färdigheter och resurser som krävs för att utföra arbetet på bästa sätt.

Markfällning

Vi är experter på markfällning, vilket innebär att vi kan avlägsna träd från marknivå på ett kontrollerat och säkert sätt. Vårt team utvärderar varje träd individuellt för att säkerställa att rätt teknik och utrustning används för att utföra fällningen på ett effektivt sätt. Med vår moderna utrustning och expertis kan vi hantera träd av olika storlekar och komplexitet.​

Klättring & sektionsfällning

För träd som inte kan fällas från marken på grund av begränsningar eller specifika förhållanden erbjuder vi klättrings- och sektionsfällningstjänster. Våra certifierade klättringsexperter tar sig upp i träden och utför fällningen i sektioner för att undvika skador på omgivningen. Denna teknik är idealisk för träd som växer nära byggnader, kraftledningar eller andra känsliga områden.

Beskärning

Jonsons Trädservice erbjuder professionell beskärning för träd av alla storlekar, från de små prydnadsträden i trädgården till de stora och imponerande träden på tomten eller företagsområdet. Vårt dedikerade team av erfarna arborister har expertisen och resurserna för att utföra skräddarsydd beskärning som främjar trädhälsa, säkerhet och estetik.

Varför välja beskärning?

 • Förbättrar Trädets Hälsa: Beskärning främjar hälsosam tillväxt genom att eliminera sjuka, skadade eller döda grenar och främja cirkulation av luft och ljus.
   

 • Förebygger Skadedjur och Sjukdomar: Regelbunden beskärning minskar risken för skadedjur och sjukdomar genom att ta bort potentiella källor till infektion och skadedjursboenden.

 • Formar och Estetiskt Förbättrar: Beskärning hjälper till att forma träden för att ge dem en mer önskvärd och symmetrisk form, vilket förbättrar den övergripande estetiken.
   

 • Ökar Säkerheten: Genom att eliminera riskfyllda grenar och förebygga övervikt minskar beskärning risken för olyckor och ökar den allmänna säkerheten runt trädet.

Våra beskärningstjänster inkluderar

 • Kronreduktion: Minskning av trädkronans storlek för att förhindra överdriven vikt och förbättra trädstabiliteten.
   

 • Formbeskärning: Skapar en balanserad och attraktiv form för att komplettera trädets naturliga skönhet.
   

 • Uppföljande Beskärning: Regelbunden beskärning för att underhålla träden och främja hälsa över tid.
   

 • Sjukdomskontroll: Beskärning för att ta bort sjuka eller infekterade delar och hindra sjukdomsspridning.

851838A5-8F37-4092-A373-C6B3127B190D.JPEG

Varför välja Jonsons Trädservice?

 • Erfarenhet och Kompetens: Vårt team har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom både markfällning och klättring/sektionsfällning.
   

 • Säkerhet Prioriteras: Vi sätter alltid säkerheten först och följer branschstandarder för att säkerställa ett säkert arbetsflöde.
   

 • Modern Utrustning: Vi investerar i den senaste utrustningen för att kunna erbjuda effektiva och noggranna trädfällningstjänster.
   

 • Miljömedvetenhet: Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön och vidtar åtgärder för hållbar trädfällning.

Oavsett om du behöver markfällning eller klättring/sektionsfällning, kan du lita på Jonsons Trädservice för professionella och pålitliga trädfällningstjänster. Kontakta oss idag för mer information eller för att begära en offert.

bottom of page